Tabela me Alukobond

Përdoret për t’i dhënë më shumë seriozitet biznesit tuaj, pasi materiali i alukobondit përbëhet nga shtresa alumini që nuk lejojnë deformimin e sipërfaqes nga kushtet atmosferike dhe lejon depërtimin e dritës vetëm në format e prera nga freza dixhitale.