Design 3D - Animacione

Me ritmin e shpejte te zhvillimit te menyres se reklamimit te biznesit apo produkteve te nje biznesi, paraqitjet grafike 3Dimensionale te ketyre produkteve apo edhe animacionet per te realizuar spote te ndryshme informuese jane bere te domosdoshme . Per kete F&M reklama ka specializuar dizanjatore te cilet me shume Kreativitet dhe Profesionalizem kane per qellim te bejne me te miren per paraqitjen sa me serioze te imazhit te biznesit tuaj apo te produkteve qe ju doni te reklamoni.